consultoria catalaconsultoria castellanoconsulting englishconsulting france
Linkedin icoexel - international consulting

Equipicoexel equip


icoexel equip


SOCIS-FUNDADORS

 

Anna Maria Cantos

Aportant una experiència professional de més de 15 anys com a Directora Comercial de l’empresa Fundició Dúctil Benito, gestionant i dirigint un equip comercial de més de 100 persones, desenvolupant les tasques pròpies de la direcció comercial com estratègia de preus, creació-control-seguiment de pressupostos i objectius de vendes i clarament orientada a resultats.

Joan Prat

Economista i PDD per IESE, amb experiència de més de 12 anys en posicions directives on ha estat responsable de Mercats Internacionals a empreses de renom com La Farga Group, NOGE i Director Comercial a INDCAR, persona clarament orientada a resultats, havent assolit amb èxit els objectius marcats i posicionant les empreses a un primer nivell dintre del marc internacional.


El nostre equip està format per professionals amb una llarga trajectòria comercial en el món industrial. Les nostres oficines estan ubicades a Manlleu i tenim agents internacionals que participen activament en tot el procés de vendaicoexel mapa


icoexel equip

 

L’EXCEL·LÈNCIA EN SOLUCIONS COMERCIALS


icoexel equip

 

TREBALL EN EQUIP

Sabem treballar amb equips diversos i empreses diferents amb la finalitat de cercar sinergies que permetin assolir els objectius marcats, sempre orientats a l’èxit.

 

INTEGRACIÓ

Posem tots els sentits en escoltar i conèixer les necessitats del nostre client i proposem solucions eficients. No només diem el que s’hauria de fer, sinó que ens “arremanguem” i actuem.

 

SERVEI

L’excel·lència, el rigor i la qualitat són la nostra raó de ser. Actuem amb responsabilitat, disciplina, eficiència i ètica professional.

 

TRANSPARÈNCIA

Proporcionem informació continua, clara, objectiva i vàlida per al nostre client. Totes les nostres accions queden reflectides i garantim la continuïtat de la feina en el futur.

 

INNOVACIÓ

Política de millora continuada, aplicant les eines més adients per oferir millor servei i noves oportunitats de negoci.

 

RENDIBILITAT

Tot l’equip està orientat als resultats i segueix les accions determinades per assolir aquesta fita. La rendibilitat final és el nostre èxit.

 

CONFIDENCIALITAT

Garantim una total privacitat amb el nostre client, tant en la durada del servei com en les etapes posteriors.

 jardineria nogue logo

ICOEXEL Consultoria Comercial SL
Via Ausetània, 11
08560 Manlleu (Barcelona)
Tel. +34 93 850 72 80
info@icoexel.com

linkedin_icoexel


Avís legal